KONYA / EMİRGAZİ - Işıklar Atatürk İlkokulu

Ara

Bilkent Üniversitesi’nin “Güneş Köyden Doğuyor (GÜNKÖY)” adlı toplumsal duyarlılık projesi kapsamında 2-3 Aralık 2023 tarihlerinde okulumuza güneş Bilkent Üniversitesinden doğdu.

Cumhuriyetimizin 100. Yaşını Coşkuyla Kutladık .

Haz

Okulumuz öğretmenlerinin Nisan 2023 yılında ilk sayısını çıkardıkları “Eğitici - Öğretici - Eğlenceli ‘’Çocuk Oyunları” e-dergisinin Haziran ayı 3. sayısı çıktı.

May

Okulumuz öğretmenlerinin Nisan 2023 yılında ilk sayısını çıkardıkları “Eğitici - Öğretici - Eğlenceli ‘’Çocuk Oyunları” e-dergisinin Mayıs ayı 2. sayısı çıktı.

May

Okulumuz 3. sınıf öğrencilerine diş macunu ve diş fırçası seti dağıtıldı.

Nis

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu öğrencilerimizin renkli gösterileri eşliğinde dolu dolu geçen tören programımızla yaşattık.

Okulumuz öğretmenlerinin çıkardığı ÇOCUK OYUNLARI dergisi yayımlandı.

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla anma töreni gerçekleştirildi.

1. sınıf öğrencilerimiz Okuma Bayramı etkinliği düzenlediler.

Bizim Çocuklar projesi kapsamında 3. sınıf öğrencilerimiz mektuplaşıyor.

Mini mini birler artık okuyor ve yazıyor.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Bizim Okul Bizim Çocuklar" projesi kapsamında veli buluşması okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

Ara

1. sınıfımız okuryazar olma yolunda.

Geçmişte Bizim Çocuklar

Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Onu Kullanmalı